lauantai 7. elokuuta 2010

Day 7

Noni! VIHDOIN päästiin taas treenaamaan, oli siinä hienoinen tauko tullukkin kun minä mija olin kajaanissa ja sitten oli ne pellehypyt ja sitten tuli kaikkia yllätyksiä vastaan ja oli töitä ja lääkärissä käyntiä ja saksalaisia kavereita kylässä... Mutta onneksi odotus oli sen arvoinen koska eka tossi exi mikä tehtiin tuntu paremmalta kun ikinä!

Hieman stuntti lepoa oli nostanu taas motivaatiotasoa korkeammalle ja molemmat oltiin omilla tasoillamme mietitty miten voitais parantaa stunttailujamme! JA MIKALLE super propsit siitä että se käytti jalkoja aivan ennennäkemättömällä tavalla! JES!! Kun jaloista joustaa hyvin kun stuntti tulee ylös kiinni, ni se kiinnioton isku on paljon kevyempi ja hallitumpi ja tietenkin myös teknillisesti enemmän oikein! :) Ehkä mun kajaani-viikon urheilutkin oli auttanut siihen että ite hyppäsin korkeemmalle kun tuli käytyy body-pumpit ja fitballit ja kaiken maailman jumpat ihan vaan jotta voisin olla tyytyväinen siihen että en sellasta jumppaan menoa harrasta vaan teen cheerleadingiä ;)

No, aluksi tehtiin tossi exi, tossi libbe ja sitten melko nopeasti lähettiin treenaa kierteitä ylös. Tehtiiin full-up ja full-around ja niissä keskityttiin siihen, että ne oikeasti jäisi YLÖS eikä joustais hartiatasolla. Full up ja full around me ollaan jo osattukin niin ettei ne ylös tullessa koukkaa hartiatasolle, mutta stunt festissa testaamamme low-to high full around ei ollu lähellekään onnistunut hyvin vielä. Ja SE saatiin pysymään ylhäällä asti tänään hyvin, se onkin eka juttu joka näkyy day 7 videolla ja siitä ite olen ainakin tosi ylpeä :D Trikki oli että mä en saa pyöriä liian aikasin ollenkaan ja Mikan pitää saada käännettyy kädet oikein, joka on tosi hankalaa koska on niin vähän aikaa miettiä sitä.

Sitten tehtiin vielä kokoajan ylhäällä olevia full-aroundeja: Eli blokki asennosta koko kierre blokki asentoon kokoajan pitäen sen suorilla käsillä ja myös sitten libestä blokkiin. Videolla näkyy libestä blokkiin joka on se vaikeampi versio. Heh, ekana siinä kyllä näkyy mun aivo-vamma kerta kun aluksi muistin että se pysyisi kokoajan libessä ja kesken kaiken muistinkin että jalka pitää pistää alas.. No siitä sitte seuras epäonnistuminen :D Mutta sitten tää stuntti kyllä meni, vaikka sitä ei vielä saada pysymään suorilla käsillä loppuun asti! Mutta ehkä muutamien treenien päästä saadaan!

Koska gorilloja oli muitakin stunttaamassa, meillä oli paljon spottereita ja saatiin treenaa vaikeampia juttuja! Tehtiin melko monta kertaa puolvolttia ylös ja se parani huomattavasti! Siinä on aika paljon tekemistä sen yhteisen sävelen löytämisessä että kuinka paljon minä pyöritän sitä ympäri niin että se pyörii loppuun asti mutta ei mene ollenkaan yli. Videolla näkyy kolme kertaa jossa ekalla kerralla se puolvoltti pyörii vähän liian vähän jollon sitä joutuu hakemaan paljon eteenpäin ja tokalla kerralla sitten pyöri ihan liikaa :D Kolmas kerta toden sanoo (videon mukaan ainakin, oikeesti oli ehkä joku 20.) ja löyty kultainen keskitie :)

Puolvoltin jälkeen tehtiin ekaa kertaa 'kovalla' (eli ei kanveesilla) flikkiä ylös. Sitä ei harmiksi napattu kameralle, mutta tehtiin muutama kerta ja alun arastelun jälkeen saatiin sekin kyllä pysymään ylhäällä! Me ei haluttu jäädä siihen junnaamaan flikkiä kun tarkotuksena oli koittaa käsilläseisonta stunttia jota ei nyt tänä vuonna oltu vielä ollenkaan tehty! Siinä on vielä paljon tekemistä, mutta saatiin kyllä onnistumaan!! :) Wippee!!

Sen jälkeen tehtiin hetki yhden käden rewindiä, eli volttia ylös niin että Mika käyttää vaan yhtä kättä, mutta se jäi varsinkin kun tehtiin niin treenien lopussa niin vielä vähän hakoteille. Mikaa alko sitten kesken tuntua hieman pistoa siinä kipeessä olkapäässä (onko ihme jos sillä yhdellä kädellä koittaa mut heittää ylös suoralla voltilla :D:D) ni jätettiin se hautumaan ja siirryttiin kahen käden rewindiin, joka meni melko hyvin vaikka olikin ollut taukoa!

Ihan treenien lopuks innostuttiin sitten tekemään vielä libbeen tuota volttia, mutta siinä vaiheessa oltiin jo melko puhki kahden tunnin stunttailujen jälkeen että saatiin kyllä menemään mutta korkeutta siihen ei kauheasti saatu vipattua, niinkun videossa vikana stunttina näkyykin! MUTTA siis, vielä on ihanan paljon treenattavaa ja saavutettavaa, mutta tosi hyvin saatiin treenattua tänä seittemäntenä treenikertana!! Uusi stuntti tuli kehiin kun tehtiin käsilläseisontaa ja flikkiä ja rewind libbeä koitettiin tokaa kertaa vasta ja molemmat meni!! :D

Seuraavat treenit on sitten vasta ensi viikolla keskiviikkona tai torstaina kun Mika lähtee taas vuorostaan maailmalle! (Pellehyppy näytös) :) Kuulemisiin ja näkemisiin, toivottavasti jaksatte vielä lukea :D

Tässä linkki videoon, jostain syystä ei taaskaan toimi toi videon lisäys tähän blogitekstiin:
http://www.youtube.com/watch?v=5LRu5rjHbj8

2 kommenttia:

  1. Nyt vois päivitellä taas :))

    VastaaPoista
  2. hyvää pitää odottaa... No ei, nyt tulee kyl päivitys, ei olla päästy treenaamaan täs kahteen viikkoon melkein! Mut kirjotan nyt ja voit siitä lukee! :)

    VastaaPoista