sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Day 22

Pain is only weakness leaving the body! Eli tiukkaa treeniä on luvassa! Ensin hoidetaan kunnialla SM karsintakilpailut Gorillojen kanssa Tampereella.  Sitten täysillä kohti SM kisoja!


Eli suoraan tekstiin elikkäs asiaan :D
Day 22 oli melkoinen onnistuminen kaikien kaikkiaan. Vaikkakin lähtökohdat eivät olleet alussa niin suotuisat. Meidän piskuinen pippuri Mija ilmoitti kaikkien huvitukseksi heti alkuun että on jostain ihmeellisestä syystä "hieman" huonolla tuulella. Ei myöskään itsekkään tiedä syytä kiukkuiseen oloon?!?!? Noh, näin se välillä menee... Ei se mitään :D Huumorilla yritettiin muiden stunttaajien eli Gorillojen kesken pippuria (Mijaa siis) piristää ja kohottaa fiilistä. Ja siinähän me onnistuttiin :D Saatin muutama hymy huulille heti treenin alkuun. Joten siirryttiin ILOISIN mielin stunttaamaan ja ajateltiin kokeilla jotain uutta ja virkistävää heti kätteleyyn.

Eli ensimmäinen asia joka näkyy videolla on tossi yhden käden vasen libbe josta tic toc ilman että minä vaihdan kättä. Se meni! LOITAVAA!!!!!!!!!! Hieman heiluen, mutta anyways se meni ja pysy kunniakkaasti ylhäällä. Well well, ei pysähdytä nauttimaan onnistuneen uuden stuntin antimia vaan rankastaan ajatusmaailmaan uudella idealla joka on tic toc yhdellä kädellä suoraan strechiin (tokana videolla). Hieman suunnittelemisen ja keskenäisen konsultaation jälkeen kokeilimme uuden karheaa libbe tic toc suoraan yhdellä kädellä strechiin.............. Siellä on ja pysyy! Sekin onnistui! tässä vaiheessa arvoisalla kiukkupussilla :D oli hymy herkässä kun kaksi uutta ja suht vaikeaa stunttia oli onnistunut. Kaikki oli yhtä hymyä! Elämä hymyilee ja aurinko paistaa, uusia stuntteja satelee taivaalta! :DD

Noh, siirrytäänpäs eteenpäin eikä jäädä jankkailemaan miltä tuntui saada jotain uutta repertuaariin vanhojen stunttien rinnalle. Ajattelimme, että yhdistämme kokeilu luontoisesti miten onnistuisi puolivoltti suoraan vasemmalle yhden käden libbeen. Noh noh, eipä aikaakaan kun sekin onnistui. Siinä tosin meni jokin tovi ennen kuin se sinne ylös napsahti. Siitä olemme kyllä erityisen ylpeitä että se pysyi. Tavoite on saada se napsahtamaan suoraan yhden käden strechiin! Katsotaan milloin on sen aika...

Hiiop ja eteenpäin. Ajattelimme että paristunt ohjelmaan ei voi tulla liikaa pysähdyksiä. Joten ajattelimme opetella cupiesta laskea suoraan maahan ja samasta pompusta suoraan käsinseisontaan. Ensimmäinen kokeilu yritys päätyi tyylikkääseen keräpommihäkkyrä kaatumiseen maahan. Eli ei kauhean hyvin. No panic! Jarkko Jokinen (Gorillojen toinen valmentaja) onneksemme meitä ohjeisti ja neuvoi niin saimme sen onnistumaan muutaman yrityksen jälkeen. Kiitos siitä Jacelle! Onnistuimme myös saamaan kässäri stuntin jäämään nätisti exi tasolle eli suorille käsille. Seuraavaksi yhdistimme paristunt ohjelman alun kässäriin asti ja treenasimme sitä ihan OK tuloksella. Flikki takkusi jotain syystä hieman, mutta meni silti toivotulle korkeudelle eli exiin asti!

Kaiken kaikkiaan treenipäivä 22 oli onnistunut ja kiitos siitä kuuluu kaikille osallisille eli,
Mima (kuvaaja motivaatio manageri)
Jace (spottaus + vinkit)
Nico Rikström (Spottaus)
Nita (spottaus)

Pieni pyyntö kaikille blogimme lukijoille;

KOMMENTOIKAA ja TOIVOKAA kaikkea maan ja taivaan väliltä! (okei siis stuntti, cheerleading ja valmennus aiheisia toiveita.)

PS" Muistakaa vastata kyselyyn!"


keskiviikko 27. lokakuuta 2010

KYSELY!!

Hei hei vaan!

Tällä viikolla ei VIELÄKÄÄN olla päästy treenaamaan vaikka on jo keskiviikko kun on ollut treenejä ja töitä! Mutta onneks ainakin huomenna ja perjantaina päästään tositoimiin :) ...eikä se oikeesti kauheen pitkä aika oo ollu, mutta kun kauheesti jo haluaisi  mennä jo tekemään ja on innoissaan niin SITTEN se tuntuu tosi pitkältä !

Tässä välissä sitten teille lukijoille on pistetty tällanen kysely, ei tosiaankaan kestä kauaa, vähän vaan klikatkaa siitä että mitkä asiat koskee teitä! Se on suoraan tossa oikean käden puolella, eli tossa --------->
Ja niitä voi klikata kaikkia jotka koskee teitä, eli ei tarvi valita, heh, eikä kyllä voisikaan valita että harrastaako esim. juniori joukkueessa vai että onko pääkaupunkiseudulta jos on ne molemmat :)

Ja selvennykseksi siis että jos jossain seuroissa kutsutaan eri nimillä mini/mikro joukkueita, ni kaikki jotka on liian nuoria juniorijoukkueisiin on mini/mikro joukkueissa! :)

Kiitos jo paljon etukäteen kaikille että klikkaatte omat tietonne tänne, se on meijän sitten jännittävä nimittäin nähä että mistä lähtökohdista ihmiset tulee meijän blogia lukemaan! :)

Kuulemisiin! !

P.S. JA nyt on reilunkaupan viikko!! Eli kannattakaa reilunkaupan tuotteita ainakin tän viikon jos mietitte että millasen banaanin esim. ostatte! :)

maanantai 25. lokakuuta 2010

Day 21

Hei-hei bloggerit :)

Nyt nää tekstit treeneistä numero 20 ja 21 tulee saman päivän aikana, niin älkää vaan lukeko ekaa, vaan muistakaa lukea molemmat!! :) Tänään oli sitten toka kerta oikeestaan vasta kun tehtiin ohjelmaa kokonaan läpi. Edellisissä treeneissä mä olin laiskana vaatinut jännitystä elämään ja halunnu tehä vähän vaikeempii juttuja yksitellen mut nyt oli taas back to business mode :) Mikalla oli melko paljon energiaa ja jopa sen jälkeen kun oltiin tehty ne pari ohjelmaa ni koitettiin treeneissäkin vielä muutamia stuntteja erikseen! Täytyy kyllä myöntää että se jenkkien kommentti siitä että näyttää hyvältä anto vielä enemmän lisäpuhtia treenaukselle!

Kaikkein positiivisin asia näissä treeneissä oli se, että koitettiin omien gorilla treenien juomatauolla flikkiä cupieen, kun ollaan tehty sitä nyt vaan blokkiin ja SE MENI EKALLA! no joo, sehän oli aikasemminkin mennyt, mutta kun ei oltu treenattu niin pitkään aikaan sitä cupieen tai ees koitettu, ni oli mahtavaa että sitten ekalla meni! :) Koska tarkotuksena on sitten siinä meijän vaikeimmassa versiossa kuitenkin alottaa flikillä suoraan cupieen, jos se menee hyvin ja aika riittää! Se olis mun mielestä erittäin mageeta :D:D

Mutta joo, me ei kauheesti tehty mitään muuta kun että lämpättiin jutut ja sitten tehtiin kaks ohjelmaa... Melko rankkaa se taas oli, eikä ees menny niin hyvin kun ekalla kerralla :) Niinkun siinä videolla näkyykin, rewind tippu ja sitten myös vaaka-stretsi tick tokkikin tippu! No, oikeestaan se vaaka-stretsi vaihto on ollu nyt parit treenit vähän huonompi kun aikasemmin ja erikseen koitettiin se muutaman kerran ja saatiin jo pikkasen paremmaks. Nyt ku videolla katottiin, ni se vähän liikkuukin eteenpäin ja kun samalla kääntyy yks neljäsosaa niin tukijalka tulee mikan käsille vähän hassussa kulmassa... eli taas vaan pitäis pitää enemmän päällä ja mennä ylös :) Mutta kyllä se vaihto silti usein meneekin ja niin on useissa noissa meijän jutuissa nyt että ne menee, mutta paljon pitää hioa että ei vaan mee vaan menee tosi hyvin. Seuraavissa treeneissä pitäis ainakin alkaa kiinnittää huomiota tohon käsilläseisontaan jota me ei olla ees kauheesti vielä treenattu! Heh, niinkun tossa videolla näkyykin, se kulki jonkun viis metrii taakseppäin ku haettiin tasapainoo! No, ei se oikeestaan oo se sen ongelma, kun se, että se melkein poikkeuksetta tulee hartiatason kautta kun Mika heittää mut käsilläseisonnasta seisomaan. Ollaan oikeestaan oisko vaan kaks kertaa saatu se niin, että se tulee ylös heti kiinni! MUTTA, toinen niistä oli tän päivän toisessa ohjelmassa!! :) Mutta sitä pitää vaan pikkasen tehä erikseen seuraavissa treeneissä!

Videossa day 20+21 on tosiaankin yhdisteltynä eka day 20 päivän puolvoltti videoita kun sitä tehtiin todella monta kertaa ja sitten day 21 eka ohjelma! Se video on day 20 tekstin jälkeen, niiin sieltä löytää! Ja taas kerran, kommenttejanne odotellen :)

Day 20

Heip kaikki.

Heti ensimmäiseksi haluamme kiittää kaikki jotka ovat tavalla tai toisella auttaneet meitä treenaamisessa. Ja kiitos myös aktiivisille blogin lukijoille ja kommenteille. Laittakaa ihmeessä lisää toiveita ja pyyntöjä. Jos joku toivoo meiltä jotain uutta stunttia tai neuvoa niin ei muuta kuin kommentoimaan.

Mutta nyt asiaan......
Keskiviikon day 20 treenit pidettii ensimmäistä kertaa Helsingin Olympia stadionin tiloissa. Ja kiitos tästä kuuluu Aino Palvalle (Funky Teamin Puheenjohtaja). Emme ole ennen treenanneet siellä, emmekä ilman lupaa olisi saaneet treenata. Pamautimme itsemme paikalle klo 19:00 ja kummastuksesta päätellen asiasta ei oltu tietoisia. Noh, mutta onneksi stuntti parin Hevi&Marjo kauniimpi osapuoli eli Marjo kävi kysymässä meille lupaa treenata. Ja se meille suotiin, kunhan lupasimme olla hiljaa. Videosta kiitos kuuluu jälleen meidän motivatiokuvauspäällikkömanageri Minna "Mima" Jussilalle  (FTC Gorillaz nousija). Kiitos!

Itse treenaaminen alku kömmellysten jälkeen lähti hyvin liikkeelle. Aloitimme yksittäisten stunttien treenaamisen. Teimme ohjelman stuntteja yksitelle läpi. Erittäin hyvällä menestyksellä! Hioimme puolivolttia suoraan strechiin ja korjailimme pieniä virheitä joita huomasimme. Saimme puolivoltin napsahtamaan erittäin hyvin ja kuinkas ollakaan päätimme innostuksissa siitä sitten jatkaa ohjelmaa loppua kohden. Tupla koppiin ja siitä suoraan rewind ylös blockiin, vaaka, tic toc strechiin joustaa käsien kautta full around, libbe! Tehdessämme tätä ko. sarjaa rupesi stadionin treensi sali yht'äkkiä täyttyämmän intoa puhkuvista gorilloista. Ja muutamasta tuntemattomastakin henkilöstä. Jacen ja Nitan luvalla meidän treenejä oli saapunut katsomaan vahvistus joukot jenkeistä Wisconsonin osavaltiosta. Steve Powers, Justin Cunningham ja Jesse Bauernhuber. He olivat viimeiset 15min seuraamassa meidän pari stunt harjoituksia ja olivat erittäin iloisia siihen mitä näkivät. Steve jopa sanoi, että "teillä on suuri potentiaalinen mahdollisuus sijoittua 3. parhaan joukkoon MM kilpailuissa tai jopa voitta kultaa. Kunhan keskitytte jokaiseen stunttii täysillä." Voitte vain kuvitella mitä tämä lause teki treenimotivaatiolle. Tavoitteet ovat korkealla, haasteita on paljon, mutta mehän mennään läpi vaikka harmaan kivevn! Treenit jatkuu intensiivisinä ja ohjelma hiotaan huippuunsa. Kiitos myös Jacelle ja Nitalle jotka ovat vieneet pari stunt asioita eteenpäin. Ja ovat myös kommentoineet ohjelmaa mikä on hyvää ja mikä kehitettävää.

Kaikki sankoin joukoin kommentoimaan ja kertomaan mitä haluatte meidän tekevän tai yrittävän, tai vaikka kommentoimaan mun kirjotusvirheitä.



Huom! videoon vahingossa pistetty väärä otsikko, kyseessä siis day 20+21!
Musiikki: Three Doors down- better life

lauantai 23. lokakuuta 2010

Cheerleading? Paristuntit? osio

Cheerleading? Paristunt? -osio joka koko blogin elin iän on ollut Paristunt?Partnerstunts? -osio on VIHDOINKIN saatu tehtyä kuntoon! :) Tämän osio on tarkoitettu varsinkin lajista tietämättömille, jotta he voisivat hieman paremmin ymmärtää että mistä tässä paristunttailussa on oikeen kysymys ja samalla että mistä koko KILPAcheerleadingiss on kyse (vaikkakin melko suppeasti). Mutta kyllähän tää osio voi hyvin myös olla apuna sellasille, jotka tietää mitä on cheerleading, mutta ei oo koskaan kuullut paristunteista :)

Kirjottakaa tähän vaikka kommenttia, jos haluaisitte että tässä blogissa olis vielä jotain muuta infoo/tietoo tai muunlaista toimintaa ylipäänsäkkin niin voidaan ottaa huomioon laajennusmahollisuuksia! ...ja pyritään nyt taas panostaa updeit nopeuksiin ja se ollaan jo tiedostettukin :) Mutta jos on muuta, tai KUN on muuta, ni KERTOKAA!! :) Hauskaa viikonloppua kaikille ja maanantaina tulee sitten varmaan seuraavat kaksi updeittia!

perjantai 22. lokakuuta 2010

Day 19: Roosanauhan päivä

 Hei kaikki bloggarit,
Tänään oli SE päivä kun tehtiin sitten ohjelma ekaa kertaan KOKONAAN!! No, ei tietty tehty kaikkein mahtavinta ja vaikeinta versioo, mutta sellanen ainakin meijän mielestä realistisin versio ehkä. (koska niinkun aikasemmin sanottiin jo, halutaan eka varmistaa että ohjelma menee helpommilla jutuilla ennen kun tehään kaikkein vaikeimpia juttuja sinne mukaan). Ja ei se nyt kaikkein helpoin versio myöskään oo mitä tänään tehtiin koska siellä oli jo rewindi ja vaaka-stretsi vaihto messissä!

Eli tätä päivää ennen oltiin siis tehty ekaa ja tokaa osaa (kun meijän ohjelmassa on vaan yksi sellanen tauko jollon oikeesti tuun maahan ja päästetään kunnolla irti ni se jakaa sitten ekan ja tokan osan erilleen). Ja noita osia näkykin jo ainakin noissa kahessa vikassa videossa. Varsinkin vikaa osaa oltiin jynssätty paljon edellisissä treeneissä (sarja joka alkaa puolvoltilla blokkiin, siitä stretsi ja tupla, sitten kopista/sylistä suoraan pompautus lähtöasentoon niin että Mika kääntyy puolkierrettä mun kanssa ja siitä suoraan rewind sivuttain. Sen jälkeen vaaka ja low-to-high tik tok stretsiin, sitten exi ja käsien kautta fullaround ja loppuu libbeen/libertyyn). Mutta loppuosa on melkein tärkeempikin erikseen osatakkin paremmin kun alkuosa, koska se on tosi rankkaa tehä niitä kaikkia putkeen ja mitä enemmän lopussa ne jutut on, sitä rankempaa ja vaikeempaa  niitä on myös tehdä!

Tänään oli myös vähän sellaset teematreenit, kun oltiin pukeuduttu pinkkiin/punaseen kun on Roosanauhan päivä. (Roosanauha on maailmanlaajuinen rintasyövän vastaisen taistelun symboli). Usassa perustettiin 1990-luvulla tää englanniksi kutsuttu 'Pink ribbon' -kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä tietoa jatkuvasti yleistyvästä rintasyövästä ja kerätä rahaa taudin tutkimuksiin. Tän takia myös meijän videossa on alussa sellanen pikkunen tietoisku, toivottavasti kaikki jaksaa lukea sen läpi ja sitten vielä katsoa meijän videon ja ekan ohjelma kerran! Kiitos kiinnostuksesta. Ja tarkotus ei oo siis mainostaa mitään ihmeellisesti, mutta ohessa vaan pikkasen sivistää ;)

Mutta itse treeneihin: Me lämpättiin tosi nopeesti, melko sujuvasti ne kaikki jutut menee jo yksittäin eikä mitään ihmeellisiä kokeiluja oikeestaan tarvittu vaan pari kertaa testattiin et rewind menee, puolvoltti menee ja flikki menee ja sitten päätettiinkin jo heti rohkeesti lähtee kokeilee sitä koko ohjelmaa! NO, sen sanon että ei sillon vielä jotenkin kelattu että miten rankkaa siitä tulisikaan :) heh, tai voi olla, ettei me myöskään ajateltu että ne kaikki menis, jonka takia sitten se tekeminen oliskin keskeytynyt. Mutta kuinka ollakaan, eka kerta kun koitettiin tehä kaikki, ni ne kaikki meni! (paitsi ei tehty tuplaa ku se on vielä aika vaikee ehkä sitten sulavasti yhdistää siihen rewindiin). Okei, heh, ei se nyt vielä kauniilta näyttäny vaikka pinkkiin oltiinki pukeuduttu! Flikki meni tosi hyvin ja suoraan ylös, mutta varsinkin se toka osia oli melko suurta taistelemista :) Eli kehitettävää vielä on! :)

Ja oliskohan Mika ollu sitten jonkinlaisessa shokissa sen jälkeen kun oltiin tehty se kerta... no ei shokissa mutta melko puhki ja aneli ettei enää uudestaan tehä. No joo, ei se ehkä ihan tosissaan kumminkaan ollu, mutta kyllä siinä huilitauko tarvittiin. Onneks meijän manageri/kuvaaja itse leidi Pink-Minna/Mima/Sepi oli paikalla ja työnteli meitä eteenpäin ja sitten tehtiin vielä muutaman kerran ohjelmaa. No... kakkos ja kolmos kerrat sitten keskeyty heti cupie tik tokkiin kun se flikin jälkeinen full up cupie (yhelle kädelle kierre) ei menny nappiin ja paino heittelehti minne sattuukaan. Mutta kyllä me sitten vielä yks kerta saatiin puolvolttiin asti onnistumaan mutta sitten se tippu.... jostain syystä ei sitten osattu keskittyä siihen että jatkettais sen ohjelman tekoa epäonnistumisen jälkeen!? ...mutta vikalla kerralla onnistuttiin :) Siinä meillä meni sitten mönkään jo käsilläseisonnan vaihdossa (kun oon käsilläseisonnassa Mikan käsillä ja se pompauttaa mut sitten jaloilleen takasin) ja siinä hätäkässä vihainen spotteri onnistu myös tinttaamaan mua vähän leukaan jos ihmettelette että mitä mä siinä pikkasen sitä pitelen. No ei henri ollut vihanen, tekevälle sattuu! Siinä vaiheessa Mima kuvaaja sitten luuli ettei me taaskaan jatkettais, mutta mehän jatkettiin!! ...eikä niin hyvällä onnistumisella sillä heti jo se seuraava juttu eli puolvoltti meni mönkään...

Kai se sitten on niin että oli jo vähän voimat ja keskittyminen sen ekan onnistuneen kerran jälkeen vähemmällä! Mutta sen takia sitä pitääkin treenata: eka että ne jutut menee ja sitten sitä että ne menee sinne ohjelmaankin ja helpolla yrityksellä! nyt näyttää vielä että joutuu tappelemaan niiden juttujen takia, mutta tavote on että saatais kaikki näyttämään super helpolta ja ettei mikalle tulis askeltakaan siellä alla kun kaikki jutut vaan napsahtaa kohdalleen :) Ja sitten meillä loppukin aika kun alko omat treenit ja piti..tai no saatiin.. :) lähtee treenaa kokojoukkueen kanssa ohjelmaa! Go Gorillaz!



Musa: All of the above - Maino ft. T-Pain

maanantai 18. lokakuuta 2010

Day 15, 16, 17 JA 18

Heissan blogilukijat!

Jenkkileirin aikana saatiin todella paljon aikaan vanhojen stunttien kaa (Flikki cupieen!! Rewind meni hyvin!! Puolvoltti suoraan libertyyn, ja suoraan stretsiin! Fullarounditkin meni tosi hyvin!) ja opittiin uusilla neuvoilla stuntteja joita oltiin ajateltu mahottomaksi (Double up! Voltti suoraan käsiltä! Se hullu etuperinvoltti-potku-puoltoistakierre selkään ja flikki ylös kierteellä!!). Tähän asti me ollaan keskitytty todella paljon vaan kehittymään yksittäisissä stunteissa ja viemään niitä taitoja eteenpäin ja saamaan mahdolisimman laajat perustaidot ja stuntti-kirjo josta sitten sen ohjelman voisi rakentaa, niinkun varmaan jos on tätä blogia seuraillut ni on tullutkin sellanen fiilis et kokoaan vaan tehään uusia juttuja.

No, nyt on sm-kisaviikolle aikaa 10 viikkoa mun laskujen mukaan ja on aika alkaa oikeesti miettiä sitä kisaohjelmaa ja treenaamaan sitä. Varsinkin paristuntissa, kun me molemmat kisataan myös gorillojen kanssa ja ennen kisoja aikoo olla paljon rankempaa, ni on tärkeetä alottaa ton ohjelman teko hyvissä ajoin, että vikoilla viikoilla voi vaan keskittyä tekemään sitä esitys pari kertaa läpi (heh, toi on toivottu tila... ei voi sitten tietää miten se käytännössä tulee sujumaan ylä ja ala-mäkien kanssa!! :)). Se aikoo kyllä olla melko rankkaa kun on gorilla treenit vähintään 5 kertaa viikossa, ni me tullaan todennäköisesti ainakin viikolla aina treenaamaan ennen omia treenejä ja sitten sen jälkeen pitää vielä jaksaa treenata omat treenit niin ettei anna sen paristunttailun vaikuttaa joukkueen suoritukseen. Mutta koska halutaan tehä tää juttu kunnolla ja olla mahd. hyvii kisoissa, ni nyt ollaan mietitty jo sitä ohjelman alustavaa runkoa ja että mitä juttuja siihen tulisi ja missä järjestyksessä!
Treeneissä numero 15+16 tehtiin vielä kaikkii eri sarjoja jota ite ollaan nyt päässämme stuntteja yhteen pistetty, mutta 17 ja siit' eteenpäin ollaan jo tehty sitten sitä meijän omaa ohjelmaa joka ollaan nyt keksitty :) Ohjelmasta sen verran että koska meille on tärkeetä että saadaan ohjelmaan sellaset jutut jotka on hyvin treenattu, ni me ollaan tehty 'kaikkein helpoin versio' ja 'kaikkein vaikein versio' niin että siitä' helposta päästään liikkuu sitä vaikeeta kohti ilman että mitään laskuja pitää muutta tai muuta sellasta! Vielä ei olla koko ohjelmaa putkeen tehty, mutta kahessa eri osassa ollaan niitä treenailtu (innovatiivisesti ollaan nimetty ne Alku ja Loppu osaksi :D:D) Ja aika hyvin on jo mennytkin!! :)Täs on kaks videoo, kattokaa eka se aikasempi ja sitten day 18 :)



torstai 14. lokakuuta 2010

Tiedote: Yksi este poistunut!!

Ensiksikin Suuret pahoittelumme,
taas on koulu, työt, paristuntin treenaaminen, omat treenit ja uni vieny meijän kaiken ajat ja ei olla päästy tänne updeittaamaan mitään! Kaikkien (ainakin meidän) onneksemme voin sanoa että me ollaan silti päästy treenaamaan mutta sitten tää blogitekstien kirjottaminen on hieman jäänyt toisalalle! Anteeksi siitä lukijoillemme!

Tän tiedotuksen jälkeen liitän vielä yleistason tekstin meijän treeneistä jota jenkkileirin jälkeen on ollut eli: numerot viistoista kuustoista seittemäntoista JA kahdeksantoista!! Eli ollaan päästy treenaamaan n. kaks kertaa viikossa ja ollaan saatu jo ohjelmakin keksittyä, jihaa! :)

Mutta sitten mahtavampaan tiedotusasiaan! Meijän tavote on nyt yhdeltä osalta saapunut lähemmäksi todellisuutta! Suomen Cheerleading Liitto on ilmottanut jäsentiedotteessaan,että tästä eteenpäin on myös pari ja ryhmästunt sarjan voittajilla mahdollisuus edustaa Suomea MM-kisoissa!! :) (Aikasemmin ne on vain lähettänyt naisten, sekan ja tanssin voittajat joiden ryhmäkoot on suuremmat). Tässä on yksi mutta, joka on sellanen että, että pisterajat on melko kovat näissä niin kutsutissa piensarjoissa, eli pitää saada vähintään kolme neljäsosaa maksimipisteistä... Ja esim. kesän EM-kisoissa mikään pari stunt ei tätä pisterajaa olis vielä ylittänyt! Kaikkein tärkein mikä sen kannalta pitää huomioida on se, ettei tiputuksista tulevia vähennyksiä voi kauheasti ainakaan pistetiliinsä kilpailuista keräillä!

Mutta kokonaisuudessaan mahtava asia, sillä niinkuin tavoitteissamme luki, tämä on ollut oman lopputavoitteemme, eli MM-kilpailuiden mitallin saavuttamisen kannalta yksi suurin este. Meinaan, heh, jos Suomi ei edustajia parisarjasta lähettäisi, ei meillä olisi ollenkaan mahdollisuutta päästä mitalisijoille kun ei kukaan Suomen pari edes kyseisissä kilpailuissa kilpailisi! :) Se, miksi pari ja ryhmä sarjat on nyt päätetty lähetettäviksi MM-kilpailuihin voi liittyä siihen, että tänä vuonna pari ja ryhmäsarjojen SM-kilpailut pidetään samaan aikaan pääsarjojen SM-kilpailuihin kanssa. (Tämä on ensimmäinen kerta sen aikana kun Suomi on kuulunut ICU-liittoon, joka nämä MM-kilpailut järjestää)